testlogo 01Nog makkelijker donaties doen !
Klik op onderstaande link
voor al uw onlne-aankopen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Pareltjes die glimmen als diamanten.

Wat een fantastische middag was het op die 21ste april 2019.
Zangeres Sandy Struijs met haar collega's het duo Tijdloos traden op die zonnige en dus warme paasmiddag op in het partycentrum Prikkewater te Vlaardingen.
We waren Sandy al eerder tegengekomen bij de Toksjoo op Zuid en we hadden daar op haar een zodanige induk gemaakt, vertelde ze, dat we in haar geheugen zijn blijven hangen.
Ze wilde nog eens wat doen voor Nox.
En daar stonden ze dan. Op klaarlichte 2e paasdag. Te stralen, te zingen en dat dan ook nog eens tegelijk.
Voor een prachtig publiek, ook dat nog eens. Muziek voor allen.
Een danspasje, een meedeintje, een hapje en drankje, alles was er.
Alles was er om er een onvergetelijke middag van te maken.
Onvergetelijk voor de toeschouwers en onvergetelijk voor de stichting en natuurlijk voor Nox, Jolie, Sandy (die andere), Melanie, Sanny, Ilona en Menno.
Oma Dien en opa Douwe waren er ook.
Onvergetelijk want:
Er was een eerste -wat aftastend- optreden van een nieuw trio: SanSanMel. Maar ze deden het toch maar effetjes. Grilpowerrrrrrr.
Na de eerste microfoonangst te hebben overwonnen werd het lied geheel uitgezongen en dat helemaal zonder begeleiding.
EN !!
De Pareltjes hebben met de entree en collecte bij elkaar €879,85 opgehaald, welk bedrag Martin Poot (de eigenaar van het Parycentrum Prikkewater) afrondde naar DUIZEND euro...
Bovendien hadden de Pareltjes ook al zijn prachtige Partycentrum Prikkewater en zijn vriendelijke personeel tot hun beschikking en met het geweldige geluid van Rene Tol is het een top middag geworden.

Na het bekend maken van het opgehaalde bedrag, vloeiden de tranen zo links en rechts van emoties. En ja iedereen was er erg van ondersteboven. Zomaar effe 1000 euro voor de rolstoelbus.
Gedoneerd door de organisatie van die middag en door voor ons volstrekt onbekende mensen. Allen met een heel groot hart.
Een kippenvelmoment was deze onthulling en vooral de eerste "openbare" iele woordjes van Nox: "dank je wel" zal menigeen lang bij blijven.
Een geweldige middag en een geweldige actie.

Laatste nieuws