testlogo 01Nog makkelijker donaties doen !
Klik op onderstaande link
voor al uw onlne-aankopen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Sport voor de rolstoelbus eigenlijk.
Wat een gejuich zal er losbarsten als het streefbedrag voor de aanschaf van de rolstoelbus voor Nox en zijn gezin is behaald.

Was er tijdens de voorbereidingen van de Sport Voor Nox enige scepsis over de toestroom van de inschrijvingen en werd er stilletjes meer verwacht dan het zich liet aanzien, het uiteindelijke resultaat van deze tropisch warme 2 juni zondag was uiteindelijk geweldig.
Dat een aantal ingeschreven deelnemers aan het strand of andere zaken de voorkeur gaf boven een warm verblijf op dat wonderschone Sportplaza in het Zuiderpark te Rotterdam, ok. Maar wat hebben die veel gemist. Wat een sfeer, wat een enthousiasme van deelnemers en de organisatie.

Lekker 5 kilometer hardlopen voor Nox, heerlijk relaxed (?) yoga voor Nox, lekker elkaar beheerst omverduwen voor Nox, lekker dollen op het voetbalveld en daar ook nog iets van leren voor Nox en als sluitstuk lekker op een zak -zand- raggen voor Nox.

Dank aan Dominique Frerichs (hardlopen), Demy Musch (akido), Mildred Villerius (yoga), Henk Fraser (voetbal) en Jan Oosterbaan (heavy bag training) die op hun vrije zondag bereid zijn geweest om zich belangeloos in te zetten voor deze sportdag.

En waar waren we geweest zonder de inzet van de vriendinnen Bianca, Nadia, Cindy, Jolanda en Claudia. Zonder hun netwerken en doorzetten zou sportdag alleen maar bij een goed idee gebleven zijn.

En dan die bijzondere locatie, Sportplaza Zuiderpark, geheel tot onze beschikking. Een prachtige plek, een beetje verscholen voor de niet ter plaatse bekenden, met geweldige mogelijkheden.
En water en wat te eten: gesponsord door Albert Heijn Hof van Portland te Rhoon en bedankbloemen (speciaal ook voor Jan Oosterbaan) door Het Rozenpakhuys te Barendrecht.

Zonder iedereen zou de Sport Voor Nox dag niet zo’n succes zijn geworden met de onverwachte hoge opbrengst van 1371 euro.
G E W E L D I G !

Laatste nieuws