testlogo 01Nog makkelijker donaties doen !
Klik op onderstaande link
voor al uw onlne-aankopen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Midden in het schitterende Geuldal van Valkenburg aan de Geul ligt Ronald McDonald Kindervallei.
De Kindervallei is een sprookjesachtig vakantiehuis voor kinderen met een beperking of langdurig zieke kinderen samen met hun familie. Gezinnen kunnen in de Kindervallei vakantie vieren, ouders logeren er tijdens ziekenhuisopname of revalidatieperiode bij Adelante Kinderrevalidatie. De Huiskamer is er om een paar uurtjes tot rust te komen of om te spelen.

kindervallei 01

Dit vakantiehuis is er speciaal voor om ouders met kinderen waarvan er één (of misschien wel meer) kinderen ernstig gehandicapt zijn een betaalde(!) vakantie te bieden, waarbij het gezin centraal staat in een omgeving die er speciaal daarvoor is ingericht. De Kindervallei wordt “gerund” door één betaalde kracht en een hele berg aan vrijwilligers, die er met elkaar voor zorgen dat tijdens het verblijf (weer) twinkels in de ogen van hun gasten komen.
Er is in de Kindervallei behoefte aan alles wat je maar bedenken kan. Toiletpapier, mierenlokdoosjes, afwasmiddel. Eigenlijk alles wat er in een huishouden benodigd is, maar dan in grotere hoeveelheden.
In de grote binnentuin van de Kindervallei zijn een tal van aangepaste speeltoestellen geplaatst. Het plan is om het komende jaar daar ook een rolstoelgeschikte draaimolen te realiseren.

Met onder andere een collectebus-actie hoopten we daarin een mooi financiële bijdrage te kunnen verlenen.
De doelstelling om minimaal 2000 euro in te zamelen is ruim gehaald. Op 30 september 2016 werden twee cheques met een totae waarde van 2121 euro het het Ronald McDonald vakantiehuis "de Kindervallei" overhandigd. Klik hier voor een impressie van deze overhandiging.