Mijn grote vriend en mijn vriendinnen (oftwel mijn mantelzorgers met een sjiek woord)

Opa Douwe en oma Dineke
Eigenlijk al vanaf dat ik thuis ben gekomen zorgen zij trouw iedere week op mij (en soms zelfs wel vaker). Op zondag word ik daar gebracht en op maandag weer opgehaald door mama. Mama kan dan gewoon werken. En dat niet alleen: zo kan mama tenminste 1 nacht in de week goed doorslapen. Maar ik heb ze behoorlijk op de proef gesteld!! Opa liep gewoon af en toe om blokje om door mijn gekrijs. Maar ze hebben het nooit opgegeven. En daarom weet ik nu zeker dat ze zielsveel van mij houden. En ik natuurlijk ook van hen! Mama en oma noemen opa zelfs de Nox-fluisteraar…want ik gil soms nog steeds de boel bij elkaar (ja, ik kan niet praten dus ik moet soms wel!) en dan hoef ik maar opa zijn naam te horen..en dan ben ik al stil. Soms belt mama dan ook opa op (en dat is eigenlijk precies wat ik wil hihi) en dan gaat opa lekker met mij kletsen. Dat vind ik supergezellig. Ook gaan opa en oma mee met mama en Jolie op vakantie. Zo kunnen we allemaal echt even bijkomen.

 

Cecilia
Deze lieve vriendin van mama komt al 2 jaar bijna iedere vrijdag op haar fietsje door weer en wind naar mama. Zodat mama en mijn zus naar zwemles kunnen gaan. Ook als mama boodschapjes wil doen of naar een kinderverjaardag (dat vind ik niet zo leuk, veel te druk voor mij!) dan komt ze ook op mij passen. Ik vind haar dan ook superlief!

 

Kimberly
Dit is mama’s beste vriendin en zij weet precies welke gebaren ik herken, wat ik kan en mag drinken/eten, wat mijn fysio-oefeningen zijn en ga zo maar door! Dat weet ze omdat ze altijd alles vraagt aan mama. Ze bellen echt iedere dag!  Ze krijgt me ook altijd aan het lachen met haar gekke geluidjes en kietelspelletjes! Daardoor weet ik precies wie zij is, door haar geluidje (klinkt zoals whieeeeeee grappig he) Ze kan daarom ook goed op mij passen en dat vind ik dan altijd heel leuk want dan mag ik lekker kroelen met River en Kingsley.

klik hier voor een volledig overzicht van onze donateurs